K9 Competition

Våra produktsegment

Vår filosofi

Vi bryr oss om djur

I vår moderna värld utsätts våra djurs pälsar för en mängd olika partiklar och föroreningar genom t ex regn. Det är därför vi regelbundet behöver tvätta pälsarna, inte bara när de är uppenbart smutsiga. När vi gör det, tycker vi att man ska använda kvalitetsprodukter som är lika bra eller bättre än det vi skulle använda på oss själva. Dett var anledningen att vi började tillverka pälsvård för över 30 år sedan och har valt att fortsätta göra det i vår egen fabrik utanför Helsingborg.

För att förlänga effekten av tvätten

använd alltid balsam

Att använda balsam i samband med varje tvätt stänger hårfibrerna vilket gör dem mer smutsavvisande. Det kommer också göra pälsen mer lättutredd och enkel att borsta. Vi rekommenderar även att man använder ett utredningsspray när man borstar pälsen, manen eller svansen. Det kommer göra det bekvämare för djuret och också förbättra kvaliten av pälsen långsiktigt

För att förlänga effekten av tvätten För att förlänga effekten av tvätten
För att förlänga effekten av tvätten

Pälsvårdsprodukter av hög kvalitet

Kundvagn

  • Din varukorg är tom