Välkommen till K9 Competition

Producerat i Sverige med stolthet sedan 1993

På 70-talet började vårt familjeföretag utveckla ett antal hud- och hårvårdsprodukter för frisörsalonger och även för personer som hade psoriasis och andra hudproblem. Vi hade afghanhundar och settrar men också perserkatt med extremt krävande pälsar. Med den erfarenheten vi hade från att tillverka hår- och hudvårdsprodukter för personer med hud- och hårproblem kunde vi producera vårdande produkter för våra egna husdjur.

Det resulterade i enastående lättborstade och friska pälsar utan minsta antydan till klåda. Vi lät även andra djurägare med en mängd olika raser av både hundar och katter delta i testningen och deras utlåtanden har också legat till grund för skapandet av våra framgångsrika produkter.

På 90-talet var utvecklingen klar och vi lanserade vår framgångsrika och populära produktserie PCL för hundar och katter. Sedan dess har PCL varit mycket efterfrågat i hela Skandinavien och är fortfarande mycket populärt.
2007 lanserade vi vårt produktsortiment K9 Competition, med innovativa formuleringar som tagit pälsvården till en helt ny nivå världen över. Utställare, uppfödare och professionella groomers/hundtrim har blivit trogna användare av K9 Competitions produkter.

Välkommen till K9 Competition
Välkommen till K9 Competition
Välkommen till K9 Competition

Succén fortsätter

i häststallen

Idag trimmas hundar och katter över hela världen i K9 och på WDS och andra utställningar finns det många vinnande hundar som prisas för kvaliteten på pälsen när de använde K9:s produkter.

Vår framgång inom hundsegmentet skapade snart en efterfrågan av produkter med motsvarande kvalitet för Hästar. I början av 2011 skickade de första produkterna till hästuppfödare och tränare i Sverige och USA och produkterna fick exceptionellt bra feedback. I och med det, lanserades K9 Horse.

Idag finns det många stall och ryttare i världseliten som förstår vikten av bra hud, pälsvård och utseende och därför använder de K9 Horse.

Fortfarande fortsätter vi att utveckla nya kvalitetsprodukter för att djuren ska få så bra omvårdnad som möjligt. Vi använder endast den bästa ingredienserna i K9-serien. De aktiva substanserna är t ex 100% Aloe Vera, B5 Vitamin, Keratin och Silke Protein samt naturliga ingredienser. Alla våra produkter är tillverkade vid vår egen fabrik i utanför Helsingborg.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra produkter.

Pälsvårdsprodukter av hög kvalitet

Kundvagn

  • Din varukorg är tom